Creare Site Gratuit pentru ONG - SparkWeb Solutions
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Creare Site Gratuit ONG

Schimbam lumea! Creare Site Gratuit pentru ONG

Am decis sa ajutam organizatiile non-profit sa creasca cu ajutorul unui site gratuit pentru a accelera actiunile de caritate. Multe ONG-uri mici nu isi pot permite aceste servicii iar pentru a strange mai multe fonduri o prezenta online este mai mult decat necesara.

Serviciile de Web Design au fost si inca sunt prea costisitoare, firme care cer sute sau chiar mii de euro pentru un site cu specificatii de baza.

Noi incercam sa schimbam asta incepand cu ONG-urile carora le oferim aceasta posibilitate. Creare Site Gratuit pentru a-i ajuta in dezvoltarea lor dar si a persoanelor ce au nevoie de ajutorul lor.

Incercam sa sustinem cauzele sociale, de aceea in prezent lucram la: 5 proiecte sociale

Vezi lista completa cu ONG-urile din Romania

Ai un ONG? Aplica acum!

[]
1 Step 1
Numele organizatiei
Mesaj
0 / 1000
Previous
Next
powered by FormCraft

Creare Site Gratuit? De ce facem asta?

Deoarece schimbarea trebuie sa vina de la noi. Daca simti ca poti ajuta trebuie sa o faci.

Desigur, organizatiile non-profit au nevoi speciale cand vine vorba de utilizarea unui site web deoarece trebuie sa fie usor de folosit, atractiv dar de asemenea trebuie sa inspire vizitatorii sa sustina cauzele.

Deoarece oferim acest serviciu, ne putem concentra pe aceste aspecte si putem oferii site-uri gratuite ce functioneaza si conecteaza donatorii cu acele cazuri umanitare ce au nevoie de ajutor.

Noi cream site-uri si ne place asta. Foarte mult. Dar avem acea dorinta arzatoare de a simti ca ce facem chiar conteaza.

Creare site gratuit ONG

Am lansat acest proiect inca de la inceputul companiei deoarece stiam ce potential poate fi pentru organizatiile non-profit. Chiar ne bucuram sa ajutam si suntem foarte mandri de acest lucru, asa ca daca si tu faci parte dintr-o organizatie non-profit, contacteaza-ne pentru a stabili restul detaliilor.