Identitate Vizuala - Creare Site, Servicii Web Design | SparkWeb Solutions
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Identitate Vizuala

REALIZARE BANNER / ROLL-UP

Fie ca sunt indoor, outdoor sau online, bannerele sunt ideale pentru publicitatea afacerii tale, promotiilor, evenimentelor, lansarilor de produse si multe alte ocazii in care este important sa captezi atentia oamenilor mereu ocupati dar cu putere de cumparare.

> vezi mai mult

REALIZARE CARTI DE VIZITA

Cati dintre vizitatorii magazinului tai se transforma si in clienti? Noi te putem ajuta sa ai cea mai eficienta solutie de comert electronic.

> vezi mai mult

REALIZARE LOGO / SIGLA

Logo-ul este un element esential pentru identitatea vizuala a unei companii sau a unui brand. Acesta apare pe cartile de vizita, in antetul documentelor, pe site-ul web, in pliante, oriunde apare numele societatii. Este important sa aveti un logo profesional, care sa exprime in numele societatii dumneavoastra exact ceea ce doriti.

> vezi mai mult

DESIGN BROSURI

Unul din principalele motive pentru alegerea acestei forme de publicitate este imbunatatirea recunoasterii brand-ului, astfel, aducand o valoare reala afacerii tale prin promovarea imediata a produselor si serviciilor tale

> vezi mai mult

DESIGN FLYER / PLIANT

Daca nu iti este foarte clar ce este flyer-ul, ar trebui sa stii ca in esenta este un design, printat pe diverse dimensiuni mici si distribuit ca material publicitar. Totusi acesta nu este doar sub forma de tiparit si distribuit dar si creat digital si difuzat in randul publicului online.

> vezi mai mult

redesign-site-3

Noi facem internetul sa lucreze pentru afacerea ta

cu solutiile noastre de identitate vizuala, optimizate pentru a vinde!

Cere o oferta de pret acum!