Inbox by Google este in versiunea de testare publica - Creare Site, Servicii Web Design | SparkWeb Solutions
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Inbox by Google este in versiunea de testare publica

 

google-inbox-logo

Inbox este noul serviciu de e-mail de la Google ce are la baza GMail. Insa acest Inbox uneste mai multe aplicatii si aduce functii noi menite sa sorteze mesajele pentru a fi mai usor de accesat / citit.

Am mai discutat despre Inbox si v-am spus ca este in faza de testare, chiar i-am realizat si un review, insa doar cei care au avut invitatii puteau testa acesta aplicatie. Acum nu mai este nevoie de invitatie. Google a decis sa faca public Inbox astfel incat sa fie testat de toata lumea. Si odata cu trecerea lui pe domeniul public au fost aduse functii noi.

Asadar, una din functiile introduse recent este Trip Bundles. Ce face ea mai exact? In primul rand are grija sa iti sorteze email-urile dupa felul lor: reclame, prioritare, oferte etc… Insa la baza organizeaza mesajele in grupuri speciale, in special cele care au ca subiect calatoriile, biletele, hotelurile etc.

O alta functie foarte tare este cea de anulare a mesajului trimis. Sa zicem ca ai trimis un e-mail unei alte persoane si chiar nu vrei sa il citeasca. Poti anula trimiterea mesajului in 10 secunde. Inbox nu doreste sa inlocuiasca GMail ci doreste sa fie o aplicatie mai complexa.

Sursa: ArenaIT.net