Realizare Carti De Vizita - Identitatea Vizuala a Afacerii tale
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Realizare Carti de Vizita

Realizare Carti de Vizita – un element foarte important al identitatii vizuale pentru afacerea ta

Este un instrument de marketing ce incape in portofelul tau. Proiectata in asa fel incat sa vorbeasca de la sine despre serviciile tale dar si despre brandul tau.

Ce informatii doresti sa ai pe cartile de vizita tine doar de tine iar costurile de productie si proiectare in comparatie cu beneficiile aduse sunt extrem de scazute.

realizare carti de vizita

Realizare Carti de Vizita – Sa incepem

Comunici direct cu echipa noastra de design despre proiectul tau. Viitoarele tale carti de vizita trebuie sa arate asa cum iti doresti.

Procesarea

Echipa noastra va lucra la proiectul tau intre 2 si 5 zile dar imediat ce avem primele variante gata vei primi o notificare pe email pentru a trimite reviziile necesare sau orice alte sugestii. Realizare carti de vizita in timp util. Majoritatea comenzilor sunt livrate in 3 zile lucratoare.

Expediere la imprimare

Dupa ce iti dai acordul asupra lucrarii finale te putem ajuta si cu printarea la unul din partenerii nostri. Vrem sa ne asiguram ca totul iese ca la carte asa ca am ales doar cele mai bune companii specializate pe print-design, dar daca doresti sa le printezi singur, iti vom trimite toate fisierele pe email.


Realizare Carti de Vizita pentru afacerea ta

Cere o oferta de pret acum!