Realizare Logo / Sigla Firma - Creare Logo Profesional
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Realizare Logo / Sigla

Spark-UP
€15

cost final

2 Concepte grafice
5 modificari disponibile
48 de ore timp de realizare logo
Format vectorial + Print Ready
Spark-ADVANTAGE
Pachet recomandat
€30

cost final

4 Concepte grafice
10 modificari disponibile
3 zile timp de realizare logo
Format vectorial + Print Ready
Spark-ENTERPRISE
€45

cost final

6 Concepte grafice
∞ modificari disponibile
4 zile timp de realizare logo
Format vectorial + Print Ready

Daca pachetele afisate nu sunt ce iti doresti contacteaza-ne pentru o oferta speciala.

Ne poti trimite o lista cu toate specificatile necesare iar noi iti vom raspunde in scurt timp cu o oferta personalizata.

Contacteaza-ne

Diferentiaza-ti compania prin realizare logo profesional!

Un logo profesional este acel logo …

  • Unic – pentru ca trebuie sa se faca remarcat si atunci trebuiesc evitate conceptele generice. Logo-ul nu trebuie sa reprezinte neaparat produsul sau serviciul oferit de firma, poate sa devina un brand puternic doar printr-un element abstract, culori sau tipografie unica si de buna calitate. De aceea serviciul de realizare logo este tot mai cautat. Alege realizare logo, alege unicitatea.
  • Memorabil – un design unic impreuna cu o strategie de marketing solida asigura asocierea brand-ului cu afacerea ta si, de asemenea face cunoscut brand-ul in randul publicului.
  • Flexibil – un logo puternic trebuie sa fie atractiv pe toate materialele publicitare, astfel un logo care arata fantastic pe website trebuie sa impresioneze si potentialii clienti care primesc o carte de vizita
  • Ilustrativ – chiar daca logo-ul nu arata in mod direct produsele sau serviciile, acesta ar trebui sa fie reprezentativ pentru cultura sau valorile companiei. De exemplu prin alegea unei culori adecvate poti evoca emotiile dorite de la potentialii clienti.
  • Simplu – realizare logo eficient ce se bazeaza pe simplitate. Prin adaugarea prea multor elemente sau diverse efecte textului se poate distrage atentia publicului.
  • Informativ – un logo bine conceput ar trebui sa ofere claritate publicului, ca acesta sa inteleaga cultura companiei

realizare logo

De ce este esential logo-ul pentru compania dvs?

Realizare logo – un element esential pentru identitatea vizuala a unei companii sau a unui brand. Acesta apare pe cartile de vizita, in antetul documentelor, pe site-ul web, in pliante, oriunde apare numele societatii. Este important sa aveti un logo profesional, care sa exprime in numele societatii dumneavoastra exact ceea ce doriti (profesionalism, eleganta, seriozitate, dinamism).Un logo cu un design de calitate este mult mai usor de tinut minte de catre clienti, de aceea activitatea de realizare logo trebuie facuta de profesionisti.