Redesign Site - Refacerea site-ului tau actual
Bucuresti, Romania
0787 462 198

Redesign Site

redesign site

Inainte de a opta pentru serviciile noastre de Redesign Site, exista cateva intrebari pe care, probabil, ar trebui sa ti le pui:

  • Continutul site-ului tau este neactualizat si nu se mai afiseaza corect?
  • Simti ca site-ul tau nu mai tine pasul cu obiectivele afacerii tale?
  • Doresti sa vizezi un alt public tinta decat o faceai pana acum?

Daca raspunsurile pentru interbarile de mai sus sunt afirmative, cu siguranta trebuie sa incerci serviciile noastre de Redesign Site.

Nu numai ca te vom ajuta sa schimbi design-ul actualului site dar vei tine pasul de acum cu noile tendinte si tehnologii iar administrarea site-ului lui va fi mult mai usoara.

De asemenea vei beneficia de suport tehnic prin platforma Be.Spark si prin Live Chat

Cateva caracteristici ale procesului de Redesign Site sunt:

  • Modernizarea site-ului in concordanta cu noile tendinte

Lumea este intr-o continua schimbare iar tendintele evolueaza mai repede ca oricand. Continutul ce azi era relevant, maine nu va mai fi. Astfel site-ul va incepe sa arate depasit. Schimbarile sunt necesare destul de frecvent.

  • Extinderea obiectivelor de afaceri

Principala caracteristica a unei afaceri este ca dimensiunea sa este intr-o continua schimbare. Cresterea afacerii tale trebuie sa fie vizibila si online iar asta poate fi facuta doar cu un site imbunatatit si cu informatii relevante si actualizate.

  • Ofera o experienta de utilizare mai buna

Evolutia noilor tehnologii a oferit o multime de oportunitati pentru a face orice site web mai interactiv si mai usor de utilizat. Usurinta in utilizare ofera vizitatorului increderea de care are nevoie pentru a utiliza pe viitor serviciile tale.

  • Imbunatatirea rezultatelor in motoarele de cautare

Google tine cont de toate aceste lucruri iar avand o pozitionare mai buna in principalul motor de cautare va creste si traficul site-ului. Actualizarea site-ului tau joaca un rol important deoarece site-urile ce nu sunt actualizate frecvent sunt trase in jos in rezultatele cautarilor.

redesign site

Noi iti renovam site-ul

pentru a lucra din nou pentru afacerea ta.

Cere o oferta de pret acum!

In procesul de reproiectare a unui site web, urmarim cele 3 etape esentiale:

1. Analizam

Primul nostru pas in procesul de redesign site este de a analiza site-ul actual. Analizam fiecare aspect, fiecare functie, pozitionarea in motoarele de cautare, partea grafica si imaginile folosite, practic tot ce este in acel moment pe site. Pe scurt, avantajele si dezavantajele site-ului actual sunt evaluate inainte de a incepe urmatoarea etapa.

2. Ne intalnim pentru a stabili planul de lucru

Acesta este cel mai important pas in procesul de redesign site. In aceasta etapa discutam despre cerintele si asteptarile tale de la noul site. Noi iti vom descrie analiza actualului site si iti vom explica este mai bine sa pastram sau sa adaugam pe noul site. Aceasta etapa ne ajuta pentru a crea planul proiectului.

3. Incepem procesul de redesign site

Se incepe procesul de reproiectare a site-ului, conform planului stabilit in etapa a doua de catre echipa noastra instruita si cu experienta in acest domeniu.

Vom tine cont de parerile si sugestile tale pe tot parcursul proiectului astfel incat rezultatul final sa fie asa cum iti doresti.